Plannen? Neem vrijblijvend contact op

Van Hooizolder naar de "Haan Meubelmakers"

Al sinds zijn vroege jeugd heeft Tim een passie voor hout en het werken hiermee. Dit kwam al vroeg tot uiting in het schuurtje van het ouderlijk huis, waar hij begon met het maken van tuinbankjes die nog altijd op diverse plekken in de omgeving van Goeree Overflakkee te vinden zijn.

Na het afronden van het Hout en Meubileringscollege te Rotterdam heeft Tim nog enkele jaren parttime gewerkt aan zijn droom,  De Haan Meubelmakers. Een droom die inmiddels is verwezenlijkt en waarbij geen drempel te hoog is gebleken.

Medio 2014 heeft “De Haan Meubelmakers” een modern bedrijfspand betrokken aan de Tramweg in Oude Tonge, hier is volop ruimte om uw droom te verwezenlijken en in de inspiratieruimte bieden wij u vele voorbeelden en mogelijke oplossingen voor uw droominterieur.

Of het nu gaat om een enkel meubel, moderne of klassieke keuken, trappen, ensuite of wandkasten. Vervaardigd uit hout of moderne en duurzame materialen zoals LG Hi-Macs, bent u bij De Haan Meubelmakers aan het juiste adres voor al uw wensen.

 

Graag tot ziens bij De Haan Meubelmakers, de koffie staat klaar !!

 

Bewust

Door gebruik van duurzame materialen

Creatief

Denken in uitdagingen, niet in problemen

Maatwerk

Maatwerk is bij ons altijd standaard

Kwaliteit

Door passie voor de materialen, en liefde voor het vak

LEERBEDRIJF

SBB erkend Leerbedrijf

Sinds 2008 zijn wij SSB erkend leerbedrijf, door onze liefde voor het vak willen we dit graag doorgeven aan de jongere generatie. Als stagiaire bij ons maak je kennis met onze manier van werken in de praktijk. Voor onze opdrachtgevers gaan wij tot het uiterste, dus we verwachten van jou ook een 100% inzet en enthousiasme.

Ben je op zoek naar een meubelmakerij, waar je veel kan leren ?

Stuur dan een mailtje, en dan spreken we elkaar snel !

 

 

Projecten waar wij trots op zijn