Werkwijze

Hoewel elk maatwerkproject uniek is, volgen al onze projecten een vergelijkbare werkwijze. 

Bij De Haan Meubelmakers staan we nauw in contact met onze klanten en betrekken we hen gedurende het hele project. Op deze manier streven we ernaar om uiteindelijk een droominterieur te realiseren dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften van onze klanten!


  1. Elk project begint met een wens. Graag komen we bij u langs voor een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we aandachtig naar uw wensen en ideeën. We nemen de ruimte op en maken enkele foto's om een goed beeld te krijgen. Samen verkennen we de mogelijkheden, bespreken we verschillende opties en kijken we naar praktische zaken.
  2. Nadat uw wensen zijn besproken en de afmetingen duidelijk zijn, heten we u van harte welkom in onze showroom. Hier gaan we aan de slag met het ontwerpen van de indeling in onze 3D-tekenprogramma's. We bekijken alle mogelijke opties om tot het beste resultaat te komen. Zodra de basis is gelegd, kunnen we verder gaan met het specificeren van de details.
  3. Onze showroom is rijk gevuld met een uitgebreide collectie materialen, gepresenteerd in diverse stalen. Hierdoor hebben we direct de mogelijkheid om materialen uit te zoeken en te ervaren. Daarnaast laten we graag onze werkplaats zien om een indruk te geven van ons bedrijf.
  4. Nadat de keuze voor opstelling, materiaal en apparatuur duidelijk is, wordt het 3D-ontwerp verder uitgewerkt en afgerond. De 3D beelden zijn foto realistisch waardoor u een goede indruk krijgt van het project. Een gedetailleerde en gespecificeerde offerte wordt vervolgens met u gedeeld. We lichten graag het ontwerp en de offerte toe, om ervoor te zorgen dat we tot een nauwkeurige en prettige samenwerking komen. Na uw goedkeuring stellen we samen de planning en leveringsdatum vast.
  5. Tijd om het meubilair te gaan maken! De materialen zijn binnen en het constructiewerk begint. Elk stuk wordt zorgvuldig opgebouwd door onze vakmensen in onze werkplaats, waardoor we productiefouten tot een minimum beperken. Indien nodig worden de materialen gespoten in onze eigen spuitcabine.
  6. Het moment van montage is aangebroken! Al ons werk wordt in eigen beheer uitgevoerd, onze eigen vakmannen plaatsen het meubilair. Op deze manier waarborgen we een efficiënte installatie en minimaliseren we overlast voor onze klanten. We vertrekken pas als alles perfect is gemonteerd en aan de verwachtingen voldoet.