Mogelijkheden

Hier laten we zien wat we voor u kunnen betekenen, maar wellicht zijn we iets vergeten. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor eventuele vragen. Wij kennen geen problemen, alleen maar uitdagingen!


Keuken naar wens 

Waarom genoegen nemen met minder dan het beste in de keuken, als de gemiddelde Nederlander er toch zo'n 3 tot 5 jaar van zijn leven doorbrengt?

Bij De Haan Meubelmakers ontwerpen, produceren en installeren we de keuken van uw dromen, ongeacht of u een moderne, klassieke, landelijke of strakke, greep loze stijl wenst.

Bij ons bent u niet gebonden aan standaardmaten of -uitvoeringen; wij maken alles op maat met verschillende materialen.

In overleg met onze meubelmakers en ontwerper kunnen we u voorzien van een passend keukenontwerp. Wij bieden een compleet pakket, van spoelbakken en kookplaten tot stoomovens. Alles wordt ter plaatse ontworpen, getekend en geproduceerd, alles op één adres. Dit zorgt voor korte communicatielijnen en maakt last-minute aanpassingen mogelijk. 

Meubels

Bij De Haan Meubelmakers maken we al uw meubeldromen werkelijkheid. Met ons moderne machinepark en onze vakbekwame meubelmakers laten we uw ideeën tot leven komen, of het nu gaat om een schommelstoel of een design tafel. Bij ons bent u aan het juiste adres! 

Stralen

Het stralen van meubelen vereist nauwkeurigheid, waarbij de druk, hoeveelheid en keuze van het straalmiddel van belang zijn.

In onze straalcabine gebruiken we speciale straalapparatuur en bescherming, samen met een speciaal mineraal (geen zand) dat het oppervlak van het object niet beschadigt. Op deze manier kunnen we kleine en grote objecten perfect stralen.

Nadat het object is gestraald, bieden we ook afwerkingsopties zoals kleurbeits en behandeling met olie of lak.

Voorbeelden van objecten die we voor u kunnen stralen zijn onder andere meubelen, deuren, keukens, kasten, metalen delen en carrosseriedelen van auto's. We kunnen objecten stralen met maximale afmetingen van 3 meter breed, 2 meter hoog en 5 meter lang.

De prijs voor het stralen wordt bepaald op basis van de benodigde tijd en het gebruikte materiaal. U ontvangt altijd een prijsindicatie voordat we aan de slag gaan.

Keuken renovatie 

Een renovatie biedt tal van voordelen ten opzichte van het volledig vervangen van uw keuken.

Vaak is de basis van uw keuken nog in goede staat en voldoet de indeling prima. Het is vooral het werkblad dat versleten is, de deurtjes die scheef zijn gaan hangen of de folie die loslaat, en soms is de apparatuur aan vervanging toe. Maar het helemaal slopen van de keuken lijkt dan een te rigoureuze stap…

Gelukkig is dat niet nodig. Wij kunnen uw keuken volledig renoveren. Dit is minder ingrijpend en voordeliger dan het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken, terwijl de goede elementen van uw huidige keuken behouden blijven. 

Spuitwerk 

In onze eigen spuitcabine kunnen we alles voor u in de gewenste kleur spuiten. Of het nu gaat om dekkende verf of transparante lakken, we hebben de mogelijkheid om aan uw wensen te voldoen. Onze vakmensen passen zorgvuldig de juiste technieken toe voor een hoogwaardige afwerking. Met onze efficiënte werkwijze en nauwlettende controle garanderen we kwaliteit in elk project.

Trappen

Bij De Haan Meubelmakers beschikken we over de gespecialiseerde kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het maken van houten trappen. Het kiezen voor een houten trap voegt warmte toe aan uw interieur en geeft een prachtige uitstraling.

Naast de keuze van houtsoort bieden we trappen in verschillende uitvoeringen en modellen, variërend van strak modern tot landelijk en klassiek.

We kunnen uw trap compleet maken door het leveren van:

  • Leuningen
  • Balustrades
  • Aftimmeringen
  • Plaatsing in eigen beheer

 

CNC Freeswerk 

Bij ons beschikken we over een geavanceerde CNC-gestuurde freestafel, waarmee we een breed scala aan projecten kunnen uitvoeren in hout, kunststof en aluminium.

Onze CNC-machine heeft een vlakke freestafel van 2200 x 4600 mm, waarop we door middel van vacuüm verschillende materialen stevig kunnen vastzetten voor bewerkingen.

Met onze CNC-gestuurde freestafel kunnen we een breed scala aan bewerkingen uitvoeren, waaronder:

  • Het creëren van gebogen vormen.
  • Het frezen van logo's en gevelletters voor een gepersonaliseerde uitstraling.
  • Serieproductie van onderdelen met consistente precisie.
  • Boorbewerkingen voor het nauwkeurig plaatsen van gaten.
  • Freesbewerkingen voor gedetailleerde afwerkingen.
  • Het maken van mallen voor diverse toepassingen.

Met deze veelzijdige mogelijkheden kunnen we aan al uw specifieke behoeften en creatieve ideeën voldoen.